Kledingadvies appelfiguur

Kledingadvies appelfiguur gezocht? Iedere vrouw heeft haar eigen figuur en mag daar trots op zijn. Als vrouw kan je deze trots uiten door middel van kleding welke jouw figuur het beste laat uitkomen. Kleding die bij jouw figuur past zal je doen stralen. Met het juiste kledingadvies voor een appelfiguur steel jij geheid de show.

Je hoort met regelmaat termen over het vrouwelijk lichaam rond dwarrelen in modeland, in magazines en op tv waarvan je misschien niet geheel de betekenis weet. Het hebben van een appelfiguur is een van de vier belangrijkste lichaamstypes. Veel vrouwen hebben de volgende kenmerken, waaraan je dit figuur kunt herkennen:

  • Slanke benen
  • Smalle heupen
  • Weinig tot geen taille
  • Lichaamsvet vooral rond de buik en borsten
  • Brede schouders en grotere borsten

Herken jij jezelf hier in? Dan mag jij jezelf gelukkig prijzen met een appelfiguur. Zoals iedere vrouw wel eens onzeker is over haar lichaam, zal jij misschien ook niet in de lucht springen van het feit dat jouw figuur ook een naam heeft.

Maar met een goed kledingadvies wat perfect bij een appelfiguur past zal je nooit meer klagen en verdwijnt de onzekerheid als sneeuw voor de zon!

Kledingtips voor een appelfiguur

Bij een appelfiguur vormt het gewicht zich met name rond de buik. Het is daarom niet aan te raden om strakke shirts te dragen, maar juist te kiezen voor ietwat wijder vallende tops en blouses. Het accent mag best op het decolleté liggen. Dit kan je mede doen door een mooie V-hals te kiezen, wat bovendien ook het bovenlijf breekt en je langer en slanker laat lijken. Kies vooral aan de bovenkant voor effen kleuren in donkere tinten en mooie, zachte stoffen.

Kledingadvies appelfiguur v-hals

V-Hals

Kenmerken

Als je een appelfiguur hebt ben je gezegend met mooie slanke benen, we geven je graag kledingadvies. Deze benen mogen natuurlijk gezien worden! Kies daarom voor mooie jeans met een brede tailleband zodat eventuele vetrolletjes verdoezeld kunnen worden. Kies naast een strakke jeans voor mooie rokken met een printje of een leuke broek in een opvallende kleur. Leg de aandacht op je benen, maar zorg dat de balans in evenwicht blijft met het bovenlijf. Leg het accent op de benen zodat alles in verhouding blijft en een buikje minder zal opvallen. Qua schoenen zijn mooie, hoge hakken altijd een goede keuze. Deze laten je zowel langer als slanker lijken!

Kledingadvies appelfiguur laarzen

Laarzen

Kies met een appelfiguur voor wijder vallende blousjes en truitjes in mooie, fijne en zachte stoffen en donkere tinten. Vermijd juist strakke shirts, want deze vestigen de aandacht op de verkeerde plekken. Straal met een appelfiguur door het accent op de hals en decolleté te leggen. Laat blousjes en truien met een hooggesloten hals daarom liever links liggen en de dikke wollen vesten kunnen ook beter in het rek blijven hangen.

Jeans met een lichte wassing zijn perfect, deze zorgen er voor dat je slanke benen nog slanker lijken. Kies je voor een wijd uitlopend model, dan oog je in het algeheel ook nog een maatje slanker dan je daadwerkelijk bent.

Wil je graag eens afwisselen met een rok, kies dan voor een opvallende print of kleur en combineer dit met een paar nette hoge hakken. Je accentueert hierdoor je sterkste punten van je appelfiguur optimaal. Dit geldt overigens ook voor een wikkeljurk. Hiermee creëer je een mooie taille, welke je borsten goed uit laten komen. Alle kledingstukken die een taille creëren middels een bandje, strik of riem zijn perfect voor een appelfiguur.

Kledingadvies appelfiguur Jeans wassing

Jeans