Kledingadvies blauwe ogen

Kledingadvies blauwe ogen gezocht? Er zijn natuurlijk talloze huid- en haarkleuren, maar ook de kleur van ogen kan veel bepalend zijn voor je uitstraling en kledingkeuze.

Een kledingadvies helpt je op weg zodat je nog meer kunt stralen en voortaan je sterke punten nog extra kunt benadrukken!

Blauwe ogen en blond haar

Kleuren zijn alles bepalend voor je uitstraling. Heb je blauwe ogen in combinatie met lichtblond haar, dan kan je een lentetype zijn. Het kledingadvies blauwe ogen in combinatie met licht haar ligt in de kleuren turkoois, middelblauw, middelbruin, zalmroze, koraal, crème wit en warmrood. Deze tinten laten je stralen, je ogen spreken en je huid egaler lijken. Al is het dragen van kleding in bovenstaande kleuren erg mooi.

Kleuren die je beter kunt vermijden als lentetype met blauwe ogen en een blonde haarkleur zijn zwart, bordeaux, donkerblauw, spierwit, lila en oudroze.

Witte blouse

Er bestaat ook een advies welke meer neigt naar een zomertype. Een zomertype staat goed met kleuren als kobalt, indigo, marineblauw, roze, lila, zilver en lichtgrijs. Juist de beigetinten als de hele donkere kleuren kunnen beter vermeden worden, deze kleuren voegen namelijk niets toe aan je gelaat in combinatie met je oog- en haarkleur.

Blauwe ogen zilver

Er zijn natuurlijk ook meerdere types mensen zijn, afhankelijk van de kleur van je gelaat. Zowel een lente-, zomer- als wintertype kan blauwe ogen hebben in combinatie met donker haar.

Een kledingadvies als lentetype is als volgt; de kleuren turkoois, crème wit, middelbruin, koraal, zalmroze en middelbruin staan jou goed. Deze tinten geven je een open en stralend gelaat en laten je ogen het beste uitkomen. Donkere kleuren en spierwit doen weinig goeds, deze worden daarom niet aangeraden binnen het kledingadvies voor blauwe ogen als je een lente type bent.

Als je tot de zomertypes behoort komt tot stand met veel blauwtinten zoals indigo, marine, kobalt en lichtgrijs. Ook roze, lila en zilver staan je goed. Je bent een zomertype als je blauwe ogen en donker haar hebt, maar je wenkbrauwen licht van kleur zijn. Hierdoor kan je donkere tinten beter laten hangen, evenals beigetinten en geel.

Een wintertype staat goed met zwart, groen tinten, donkerblauw, antraciet, paars, roze, wit en zilver. De hardere kleuren komen bij een wintertype beter tot zijn recht en laten je ogen spreken. Juist de zachte pasteltinten behoren niet in combinatie met een blanke huid.

Groene sjaal