Kledingadvies brede heupen

Brede heupen? Iedere vrouw heeft haar eigen, unieke figuur. Vooral de brede heupen, oftewel vrouwen met vormen, worden massaal bejubeld. Zeker wanneer een vrouw zich er van bewust is dat zij trots mag zijn op haar lichaam. Iedere vrouw mag trots zijn op haar lichaam en dat straal je het beste uit door je te kleden naar je vormen.

Pumps

Het beste kledingadvies voor brede heupen

Je wilt je vormen natuurlijk het beste laten uitkomen. Dit kan met behulp van een aantal items die je echt in je kast moet hebben wanneer je gezegend bent. Het hebben van brede heupen is wellicht nog niet door iedere vrouw geaccepteerd, het kan soms ook wat irritaties of onzekerheden opleveren. Maar met het juiste kledingadvies is dit echt niet meer nodig!

Tips

Wat dien je echt in je kast te hebben? Onderstaand bevat dé tips waar je je figuur nog beter door kan laten uitkomen!

• Een goede jeans, daar is waar een goed kledingadvies voor brede heupen mee begint. Het liefst een bootcut model of met uitlopende broekspijp. Op deze manier wordt je lichaam een geheel en wordt de aandacht niet enkel naar je heupen geleidt. Ook een donkere wassing zal hier bij helpen, evenals de keuze voor vierkante kontzakken.

Donkere wassing jeans


• Hakken. Echt onmisbaar in het kledingadvies voor brede heupen. Hakken laten je slanker lijken en toveren de vrouwelijkheid in jou naar boven. Zorg altijd voor de juiste maat schoenen.
• Een zandloperfiguur staat prachtig wanneer je brede heupen hebt. Heb je van jezelf dit figuur helaas niet? Creëer het door een blouse, jasje of top met volume op de schouders te dragen.

• Ben je niet zo happy en wil je ze liever verbloemen dan accentueren? Met het volgende kledingadvies voor brede heupen verdwijnen ze optisch. Door het accent op je bovenlijf te leggen met een catchy top, jasje of accessoires zullen alle ogen naar je bovenlijf trekken en je brede heupen doen vergeten. Shirts met prints zijn altijd goed, evenals een mooie statement ketting of opvallend jasje.
• De kleur zwart. Voor je onderlijf is zwart of een andere donkere kleur het beste. Zo lijken je heupen optisch minder breed, maar creëer je wel een stylish effect. Sowieso is zwart altijd een prachtige kleur, voor iedere gelegenheid en goed te combineren met andere kleuren.

Hakken

Kledingadvies en kledingtips voor brede heupen

In de wereld van mode zijn talloze trends, echter is niet ieder figuur op zijn plaats. Op het plaatje lijkt het misschien nog zo mooi, wanneer je het zelf aantrekt komt je figuur totaal niet tot zijn recht.

• Vermijd plooien in je kleding. Plooien zijn bedoeld om meer volume te creëren en dat heb jij juist niet nodig. Jouw brede heupen hebben al voldoende vorm.
• Ronde broekzakken, glitters, stiksel of klepzakken op een broek zijn not done voor jouw figuur. Ze leiden de aandacht naar je heupen en geven de illusie van meer volume, terwijl jouw heupen dit van nature al doen.
• Korte tops. Wanneer je niet erg blij bent met je brede heupen is het beter om korte tops tot op of zelfs boven de broekband te vermijden. Deze korte truitjes leggen de aandacht erg op je heupen, terwijl je dit niet wilt.