Kledingadvies grote cupmaat

Het hebben van grote borsten is niet altijd fijn, het kan soms best lastig zijn om passende kleding te vinden en jezelf prettig te voelen met zo’n groot decolleté. Blousjes passen niet goed dicht en je wilt liever ook voorkomen dat je boezem alle aandacht opeist.

Met een goed kledingadvies voor een grote cupmaat weet jij voortaan hoe je met dit soort situaties om moet gaan!

Kledingadvies grote cupmaat wit

Kledingadvies grote cupmaat, hoe te kleden met een grote cupmaat?

Er wordt vaak lacherig over gedaan, maar het hebben van een grotere cupmaat hoeft niet altijd prettig te zijn. Door het juiste kledingadvies voor een grote cupmaat op te volgen weet jij hoe je je decolleté het beste in bedwang kunt houden. Iedere vrouw en ieder figuur is immers uniek en daar mag je trots op zijn!

Om je borsten optisch kleiner te laten lijken kan je het beste kiezen voor een rechte halslijn. Vermijd de vaak geliefde ronde halzen, want ronde lijnen maken je boezem optisch ronder én groter. Daarnaast is het tonen van huid in de halsstreek een trucje om een grotere cupmaat enigszins te verbloemen. Het verlengt namelijk de verticale lijn vanuit je gezicht naar je bovenlichaam en breekt daardoor je postuur. Het dragen van V-hals zorgt voor een mooi decolleté. Zorg er echter wel voor dat je niet te veel bloot geeft.

Kledingadvies grote cupmaat

Kledingadvies grote cupmaat, kledingtips en advies bij een grote cupmaat

Zoals al eerder is genoemd zijn er oneindig veel soorten vormen en maten, iedere vrouw is immers uniek. Ben je van jezelf slank maar heb je grote borsten? Een kledingadvies voor een grote cupmaat en een slanke taille is wellicht op zijn plaats.

Kies voor een donkere kleur kleding aan de bovenzijde en een lichte kleur voor je onderlijf. Je legt hierbij de focus op je slanke benen en heupen, waardoor je grote cupmaat minder opvalt. Ben je juist wat forser en klein van stuk, dan kunnen grote borsten enigszins uit verhouding lijken. Het juiste kledingadvies voor een grote cupmaat in dit geval, is het dragen van een blazer, langere jas of top. Je lichaam zal hierdoor optisch meer in verhouding zijn.

Binnen een goed kledingadvies voor een grote cupmaat horen natuurlijk ook de aspecten die je dient te vermijden. Om te beginnen is het niet aan te raden om je boezen te verbloemen, je bent immers een vrouw en daar mag je trots op zijn. Tover je onzekerheden om in iets waar je trots op kan zijn! Accentueer je pluspunten in plaats van je borsten te camoufleren in vormloze shirts en truien. Kies bijvoorbeeld voor een mooie wikkel top of een jasje waar je grotere cupmaat het beste in uit komt.

Niet passende lingerie is funest voor je borsten. Het luidt dan ook als volgt; Laat je bh-maat altijd opmeten en kies voor stevige, goede bh’s in de juiste maat. Ondergoed in een verkeerde maat doet niet veel goeds voor je figuur. Een mooi passende bh zorgt voor een goed decolleté waar je trots op mag zijn. Draag ook niet langer dan twee dagen dezelfde bh, maar wissel tijdig om voor voldoende steun.

 

Ook hoge halzen zoals een coltrui doen niets goed voor je grote cupmaat en horen dan ook niet thuis. Een hoge hals maakt je postuur erg massief en je borsten extra groot. Iets wat je juist wilt vermijden! Hetzelfde geldt voor drukke prints, knoopjes, steentjes en andere frutsels rondom de borstpartij. Deze kan je ook beter links laten liggen en zijn een echte no-go voor een grote cupmaat.