Kledingadvies grote maten

Kledingadvies grote maten gezocht? Als je een maatje meer hebt hoeft dit nog niet te betekenen dat je geen modieuze kleding aan kunt. In tegendeel juist! Doordat je voller bent heb je ook meer vormen die je, met de juiste kleding, kunt benadrukken waardoor je juist extra straalt.

Ook voor de vollere vrouw is er steeds meer trendy kleding verkrijgbaar. Om jouw figuur het beste uit te laten komen volgt er hieronder een perfect kledingadvies voor grote maten. Door het kledingadvies voor grote maten op te volgen zal je zien dat het vinden van goed passende kleding niet langer een probleem hoeft te zijn!

Kledingadvies grote maten, kies voor passende kleding

Het belangrijkste aspect binnen het kledingadvies voor grote maten is het kiezen van de juiste maat. Je hebt, wanneer je een maatje meer hebt, vast wel eens gedacht dat je er slanker uit zou zien wanneer je een maat kleiner aan zou doen. Tevergeefs, want een te kleine broek, jurk of shirt oogt juist voller. Daarom wordt er wederom in het kledingadvies voor grote maten geopperd om te kiezen voor de juiste maat, hierdoor komt jouw figuur het beste tot zijn recht!

Kledingadvies grote maten

Kledingadvies grote maten, probleemzones verbergen

Iedere vrouw herkent vast het moment dat wanneer je jezelf in de spiegel bekijkt er altijd wel een deel van je lichaam is wat je minder mooi vindt. Het kan zijn dat je kampt met brede heupen, een buikje wat maar niet weg gaat of volle bovenarmen. Met kleding kan je deze probleemzones in een handomdraai aanpakken, waardoor het verbergen van deze aspecten ook behoort tot een goed kledingadvies voor grote maten. Kies bijvoorbeeld voor een langer tuniek om je heupen te verbloemen.

Ga voor een iets langer mouwtje of een dun vestje wanneer je de aandacht wilt afleiden van je bovenarmen. Het zijn slechts kleine aanpassingen binnen een kledingadvies voor grote maten, maar deze kunnen je direct een zelfverzekerd gevoel geven.

Kledingadvies grote maten outfit

Kledingtips grote maten, laagjes voor een maatje meer

Binnen een goed kledingadvies voor grote maten mag ook zeker het kleden in laagjes niet worden overgeslagen. Voor een maatje meer is het erg fijn om met meerdere lagen kleding te werken. Kies bijvoorbeeld voor een lang tuniek met daarboven een kort vestje. Het breekt je postuur waardoor je optisch slanker oogt. Ook met de keuze voor meerdere lagen én kleuren of prints leidt je de aandacht af van je postuur. Daarnaast kan je extra goed je positieve punten benadrukken met laagjes kleding en je mindere punten verbloemen.

Grote accessoires zijn top

Wanneer je een grotere maat hebt kan je je outfit in zijn geheel afmaken met de juiste accessoires. Ook dat is een zeer belangrijk punt voor grote maten. Denk aan mooie kettingen, armbanden en ringen. Kies in jouw geval voor grote, opvallende exemplaren. Vrouwen met een maatje meer staan namelijk prachtig met opzichtige sieraden!

Kledingadvies grote maten armband

Wat te vermijden met een maatje meer?

Er zijn natuurlijk ook een aantal punten die je moet zien te vermijden wanneer je een maatje meer hebt. Het juiste kledingadvies bevat daarom ook de valkuilen die jouw figuur er niet voordeliger uit laten zien. Denk hierbij aan grote ‘tenten’, oftewel truien of vesten zonder enig model die als een zak om je heen hangen. Geen enkele vrouw wordt hier mooier van, ook jij niet met een maatje meer! En wees creatief met kleur, modellen, prints enzovoort. Dat je een grote maat hebt betekend niet dat je niet gezien mag worden. Laat de trends toe in jouw kledingkast en kies niet langer enkel voor comfort. Iedere vrouw heeft het recht om te stralen, zo ook jij!