kledingadvies peerfiguur

Er zijn talloze lichaamsvormen, iedere vrouw is immers uniek. Alleen niet iedere vrouw vindt het eenvoudig om passende kleding te vinden die mooi staat bij haar figuur. Daarnaast heeft iedere lichaamsvorm zo zijn plus-, maar ook minpunten. Met een goed kledingadvies peerfiguur wordt je geïnspireerd om de juiste kleding voor jouw figuur te vinden.

Een goed kledingadvies peerfiguur

De peer is te herkennen aan de slanke taille, de toch wel bredere heupen en smalle schouders. De billen en bovenbenen zijn voller, waardoor de vorm van een peer als het ware letterlijk naar voren komt. Het vinden van kleding voor een figuur als dit is misschien niet altijd even eenvoudig.

Wellicht wil je je bovenlijf meer accentueren en je brede heupen verbloemen maar heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken. Door het juiste kledingadvies  wordt je op het goede spoor gezet!

Kledingadvies peerfiguur getailleerde jasje

Kledingadvies met prints en kleur

Om je slanke taille en verdere bovenlijf te benadrukken zijn leuke kleuren en prints helemaal top en worden daarom steevast genoemd. Kies vooral voor mooi, getailleerde truitjes en shirts welke je taille accentueren. Een V-hals behoort ook tot het kledingadvies. je creëert hiermee een mooi decolleté waardoor je je sterke punten extra benadrukt. Door aan de bovenkant het accent te leggen met kleur en prints wordt de aandacht van je bredere heupen weggeleid. Ook getailleerde jasjes met accenten op de schouders zijn zeker een must binnen het kledingadvies voor het peerfiguur. Een goed jasje benadrukt namelijk de schouderpartij, die van zichzelf smal is.

Door de accessoires zoals steentjes, pailletten of gewoonweg schoudervullingen geef je het geheel iets meer ‘body’. Hierdoor komen je schouders meer tot zijn recht en wordt de verhouding tussen boven- en onderlijf op een mooie manier versterkt.

Kledingadvies peerfiguur jurkje

Kledingadvies peerfiguur blouse hartjes

Kledingtips peerfiguur, houd de onderkant rustig

Wanneer je een peervormig figuur hebt ben je jezelf er hoogstwaarschijnlijk wel van bewust dat je heupen breder zijn in verhouding tot de schouderpartij. Dit aspect hoort ook thuis binnen het kledingadvies peerfiguur. Het kan zijn dat je er tevreden mee bent, en dat is alleen maar goed, maar er zijn veel vrouwen die graag de bredere heupen lichtelijk verbloemen. Het beste kledingadvies peerfiguur is om te kiezen voor rustige kleuren en stoffen aan de onderzijde. Ook broeken met een uitlopende pijp doen veel goeds voor jouw benen en zie je daarom terug in het kledingadvies. Vermijd zoveel mogelijk strakke kleding, want een skinny jeans legt bijvoorbeeld erg het accent op de heupen. A-lijn rokken en jurkjes zijn het beste kledingadvies. Ook een hogere taille zorgt voor een optisch slankere aanblik. Maak je look af met een paar mooie hakken, waardoor je wederom optisch slanker én langer lijkt.