Kledingadvies sportschool

Of wil je graag meer bewegen, maar komt het er maar niet van? Het dragen van leuke, hippe sportkleding trekt jou geheid over de streep om je garderobe aan te vullen en je aan te melden in de sportschool. Het geeft je nieuwe inspiratie betreft sportkleding en misschien kan je zelf wel wat verandering toepassen aan je huidige sport setje.

Lees het kledingadvies sportschool hieronder verder en ga vervolgens met goede moed op pad voor de juiste outfit!

Goed kledingadvies sportschool

Het is een veel gemaakte fout door menig sporter; je wilt snel nog even naar de sportschool en trekt daarom je gemakkelijke shirt en slobber broek maar weer aan. Stop hier mee! Sporten is leuk, maar wordt nog veel leuker wanneer je enige aandacht aan je outfit besteed. Een goed advies helpt jou op weg om er niet alleen sportief, maar ook hip en zelfverzekerd uit te zien wanneer je op de loopband staat.

Kledingadvies sportschool outfit

Kledingadvies voor de sportschool, waar moet je op letten?

Welke kleding is hip en ook nog eens fijn om te dragen? Kies allereerst voor sportkleding van goede kwaliteit en materiaal waar je lekker in kunt bewegen. Stroeve stofjes en materiaal waar je extra in zweet werken je prestaties alleen maar tegen. Een ander belangrijk punt zijn je schoenen. Schaf goede schoenen aan die horen bij de soort sport die je beoefend. Niet alleen de kwaliteit moet in orde zijn, je schoenen mogen ook best een beetje opvallen en de eyecatcher van je outfit worden.

Kledingadvies sportschool nike schoenen

Vrouwen

Als vrouw zijnde wil je natuurlijk er altijd tip top uitzien. Het is voor jou is daarom girly en trendy, maar ideaal voor in de sportschool. Kies in de winter voor lange, aansluitende broeken en wanneer het warmer wordt voor driekwart of knielange broeken van fijn materiaal.

Daarbij staat een strakke top erg leuk, mouwloos, met een goede sport bh die de borsten voldoende steun biedt. Een sweater mag ook zeker niet ontbreken, zeker wanneer deze een leuk bijpassend kleurtje heeft! Leef je verder uit met gave accessoires zoals een mooie tas, een polsbandje, bandje voor in je haar of een toffe handdoek.

Mannen

Voor de mannen is het eigenlijk gelijk. Een stoere, sportieve broek van mooi materiaal met daarbovenop een goed shirt is prima. Voorkom oude, slonzige kleding, want je wilt toch ook een beetje gezien worden niet waar? Creëer een toffe look door te spelen met kleur en het op te volgen. Ook een sweater en de nodige accessoires mag je zeker niet vergeten!