Kledingadvies zomer

Zodra de temperaturen stijgen en de zon zich steeds vaker laat zien is het zomer in Nederland. Tijd voor de blote benen, hippe shirtjes en leuke slippers. Twijfel jij echter over je kledingkeuze, weet je bijvoorbeeld niet goed wat je kan dragen op kantoor of naar een zomers feestje?

Luchtig kledingadvies

Bij hoge temperaturen zijn luchtige blousjes, shirtjes en tops een perfect kledingadvies. Je kunt deze items prima combineren met hippe shorts, rokjes of een capri. Gezien de vaak ietwat wisselvallige zomers in Nederland kan een skinny met lichte wassing ook prima.

Vooral wanneer je hieronder een leuke slipper, sneaker of ballerina draagt. Natuurlijk horen binnen het advies ook de jurkjes en rokjes. Tijdens deze zeldzame dagen dat je geen panty of legging aan hoeft moet je zeker je kans niet laten liggen. Kies voor luchtige jurkjes met prints, mooie accenten en kleuren. Stijl het af met een leuk gilet of ketting.

Kledingadvies zomer badpak

Kledingadvies zomer bikini broekje

Op kantoor

Heb je een baan op kantoor, dan kan het kiezen van gepaste zomerkleding soms wat lastig zijn. Je wilt natuurlijk niet te formeel op je werk verschijnen, waardoor mouwloze tops vaak not done zijn. Is het wel geoorloofd, kies dan voor mooie mouwloze blousjes in rustige tinten. Deze kan je altijd nog combineren met een colbertje, mocht je een formele vergadering hebben. Verder zijn op kantoor slippers uit den boze, zo ook te korte jurkjes, shorts en diep uitgesneden decolletés.

Kledingadvies zomer sandaal

Kledingadvies zomer en feestjes

Heb je een feestje op een zwoele zomeravond of overdag terwijl je geniet van het zonnetje? Je kunt, afhankelijk van het thema en setting, helemaal los gaan en eindelijk je leuke zomerjurkje showen. Het kledingadvies voor de zomer op feestjes is zwierig, luchtig en trendy. Blote benen mogen zeker gezien worden, evenals een mooi decolleté en jouw verdere pluspunten.

Kies voor opvallende kleurtjes zoals roze, turkoois of mooi geel. Maak je look helemaal af met een losse knot, mooie hakken of slippertjes en bijpassende accessoires zoals oorbellen en een ketting. Ook een clutch in een frisse kleur hoort er helemaal bij.

Casual stijl

Voor een doordeweekse dag is het kledingadvies zomer eenvoudig maar hip. Het bestaat vooral uit items die passen bij het weer. Is het lekker warm, trek dan die ene hippe short uit de kast en combineer deze met een mooi topje of blousje. Ook slippers, sandalen of sneakers mogen zeker gezien worden. Een casual zomeroutfit moet comfortabel zijn en je niet belemmeren in de warmte. Wanneer het een wat mindere dag is kan een jeans met een leuk gekleurd vestje en de juiste accessoires ook ontzettend trendy zijn!